Wilt u meer informatie of inschrijven? Klik hier

Hoe ziet een traject er uit?

Bij individuele begeleiding omvat een gemiddeld traject ongeveer zeven sessies van 1,5 uur. Bij acquisitiesupport is dat meestal twee tot vier sessies. In het geval van begeleiding van een organisatie of team is de duur, net als de gekozen instrumenten, afhankelijk van onder meer de aard van de vraag en omvang van de organisatie/team. U kunt ook altijd voor een eenmalig consult aankloppen. Als individu, als partners in een relatie, als team.

Hoe dan ook, een aparte intake of voorgesprek is niet nodig. Al in de eerste sessie wordt een duidelijk inzicht verkregen in het eigen proces. Elk gesprek wordt opgenomen, zodat u het in alle rust kunt naluisteren.

Geïntegreerde werkwijze

Het verschil met gangbare vormen is dat ik coach vanuit het contact met het innerlijk weten. Ik ga uit van de Eigen Wijsheid en daarmee uniciteit van een ieder; of ik nu kinderen begeleid, particulieren, teams of gehele organisaties. Op deze manier lever ik maatwerk. Ik reik geen oplossingen aan, maar inzichten en instrumenten om deze zelf te vinden. Als mensen gaan putten uit hun eigen diepste Bron, maken ze keuzes die werkelijk bij hen passen.

Ik werk vanuit een liefdevolle en veilige sfeer op basis van respect en vertrouwen. Mensen hebben de ervaring dat zij volledig zichzelf kunnen zijn en dat de ontwikkeling in een zelf gekozen tempo plaats vindt. Mijn helder inzicht is groot en mijn vermogen om me af te stemmen en daardoor te verbinden met de mens met wie ik mag werken, heel krachtig.